Az akciók és a kuponok egymással nem kombinálhatók, egy alkalommal egy kupon vagy akció érvényesíthető. A hűségkártya tulajdonosok esetében a kuponok beváltása kivételt képez, egy alkalommal egy kupon érvényesítése mellett a hűségkedvezményeiket is érvényesíthetik. A kivétel csak a kupon típusú akciókra vonatkozik.

Éld át a VR élményt

Mi az a Virtuális valóság?

A Virtuális Valóság egy olyan technológia aminek segítségével különböző virtuális környezetekbe léphetünk be. Nem csak, hogy eddig nem tapasztalt 3D-s vizuális térélményt nyújt, de a korszerű mozgáslekövetésnek és kontrollereknek hála, ténylegesen mozoghatunk az adott virtuális térben és interakcióba is léphetünk vele. A VR, AR (kiterjesztett valóság), és MR (mixed reality) technológiák már most számos területen a munkafolyamatok részét képezik, de rengeteg még a kiaknázatlan lehetőség, a jövő generációi egyre több munkakörben fognak vele találkozni. Éppen ezért jó minél előbb megismerkedni velük! Megannyi szórakoztató élmény, és kreatív vagy éppen tanulságos tevékenység közül válogathatunk, folyamatosan bővülő élménykínálatunkat megtalálod az "Élmények" menüpont alatt.

Rólunk

Új generációs szórakozás, kocka buli nem csak kockáknak, tanulás, és egy egészen különleges tapasztalás - ezekért hoztuk létre a VR the Spot virtuális valóság studiót, ahol minden IS lehetséges! Hozd el a párodat táncolni, utazzatok el a világ bármely pontjára, gyertek el a haverokkal zombikat darálni, legyetek elf íjászok a Gyűrűk ura világában, főzzétek le egymást, vagy parázzatok és vadásszatok szellemekre! Pároknak, baráti társaságoknak, családoknak nyújtunk ultramodern, és eszméletlenül izgalmas szórakozási lehetőséget, de ha nincsen társaságod, singleplayer játékainkba több napon keresztül is elmélyedhetsz! :-) Céges csapatépítéseket, csapatbulikat, szülinapokat is tarthattok nálunk, de szívesen ki is települünk, hogy feldobjuk a bulitokat! Studiónkban 100+ játékkal és élménnyel várunk benneteket 4 teljesen felszerelt játéktérrel és csúcskategóriás VR szemüveggel! Hűségprogramunk keretében folyamatos kedvezményeket biztosítunk, a gyakrabban járókat pedig várja a VR the Club! A játék során tapasztalt játékmestereink segítenek benneteket, a játékképernyők segítségével pedig kívülről is nyomon követhetitek mit lát, aki éppen VR-ozik. Fotózni, videózni, nem csak ér, hanem kötelező! :-)

 

Studiónkban, vagy külsős helyszíneken az alábbi szolgáltatásokkal várunk benneteket:

 • A Körházban található stúdiónkban 4 HTC Vive VR játékállomáson 100+ single-/multiplayer játékkal, közösségi térrel, és játékképernyőkkel várunk benneteket (foglalás itt)
 • Wifi, klíma, kávé, üdítő, és rágcsa is a rendelkezésetekre áll
 • Rendezvényeket is tarthattok nálunk (tudj meg többet itt)
 • 4 Oculus Quest bérelhető VR felszerelés (tudj meg többet itt)
 • Kitelepülés külsős helyszínekre, rendezvényekre (tudj meg többet itt)
 • Ajándékutalvány és bérlet vásárlási lehetőség online is (itt vásárolhatsz)
 • Hűségprogrammal köszönjük meg a visszajáró vendégeinket (tudj meg többet itt)
 • „VR the Club” - gamer klub havi előfizetéssel azok számára, akik gyakran jönnek játszani, és szívesen lesznek egy közösség tagjai (tudj meg többet itt)
 • Iskoláknak – akár INGYENES bemutató órák iskolás csoportoknak, osztályoknak tanórai kereteken belül (tudj meg többet itt)
 • SZÉP kártyás fizetési lehetőség

 

SZÉP Kártyás fizetési lehetőség:

 • OTP SZÉP kártyákat tudunk elfogadni (folyamatban van a szerződéskötés a többi szolgáltatóval is)
 • Kitelepülés esetén SZÉP kártyás fizetési igényeteket ELŐRE jelezzétek!