Virtuális valósággal!

Tilt Brush

A Tilt Brush lehetőséget ad hogy rajzolhass, skiccelj, fess 3D-ben. Válaszd ki a virtuális ecsetkészletedből azt az ecsettípust amelyiket csak akarod, rajzold meg ami a fejedben van, majd járd körbe, érintsd meg, csinálj belőle képet vagy videót és mutasd meg másoknak is.
Kreativitás
100%
Látvány
90%
Nehézség
30%

Richie's plank experience

Félsz a magasban? Kimersz állni egy pallóra egy felhőkarcoló tetején? Repültél már álmodban?
Intenzitás
100%
látvány
90%
nehézség
50%

Arizona Sunshine

Élj át egy valódi zombiapokalipszist. Az Arizona Sunshine egy valósághű, akciódús FPS játék, csak a legbátrabbaknak. Egyedül vagy barátaiddal együtt harcolva megküzdhetsz az arizonai sivatagban hemzsegő zombikkal.
Látvány
90%
Intenzitás
100%
Nehézség
80%

The Lab

Üdvözlünk a Laboratóriumban! Védd meg a kastélyt a támadó hordától, csak magadra és az íjadra számíthatsz! Javíts robotot vagy ismerd meg a naprendszert. A Laboratóriumban mind ezekben és még sok más szórakoztató élményben lehet részed. Jó szórakozást!
Látvány
90%
Intenzitás
80%
Nehézség
50%

Breach It

A "BREACH IT" egy többjátékos taktikai támadó-védő típusú lövöldözős játék. Támadóként pusztítsd el a falakat és ajtókat C4-el, kalapáccsal vagy rengeteg tölténnyel, hogy olyan szögből lepd meg a védőket amire nem számítanak! Ha védekezel akkor erősítsd meg a falakat deszkázd be az ajtókat és keress egy jó pozíciót!
Látvány
90%
Intenzitás
90%
Nehézség
70%

Feltöltés alatt...

Addig is érdeklődjön e-mailben, telefonon vagy személyesen.