Játékok és élmények

Richie's Plank Experience

Félsz a magasban? Ki mersz állni egy pallóra egy felhőkarcoló tetején? Repültél már álmodban?
Játékosok száma: 1 fő

Arizona Sunshine

Élj át egy valódi zombiapokalipszist. Az Arizona Sunshine egy valósághű, akciódús FPS játék, csak a legbátrabbaknak. Egyedül vagy barátaiddal együtt harcolva megküzdhetsz az arizonai sivatagban hemzsegő zombikkal.
Játékosok száma: 1-4 fő

Google Earth VR

A Google Earth VR változata lehetőséget ad, hogy eddig ismeretlen perspektívából fedezd fel a bolygónkat a Földet. Egy pillanat alatt eljuthatsz ahová csak akarsz, felidézheted vagy megtervezheted utazásaidat. Lenyűhöző látvány, hatalmas tartalom!
Játékosok száma: 1 fő

Beat Saber

A Beat Saber egy szuper virtuális játék a ritmussal. A lényeg, hogy a lézerkardok segítségével kettéhasítsd a feléd száguldó kockákat, mindezt a kedvenc zenéid hallgatása közben. Figyelj a színekre, irányokra és vedd fel a ütemet. A kordinációt remekül fejleszti. Vigyázat, függőséget okoz!
Játékosok száma: 1 fő

Elven Assassin

Védd a várad és győzzétek le az orkok és sárkányok támadó seregeit, vagy küzdj meg a barátaid ellen! Rendkívűl immerzív, íjászkodós csapatjáték realisztikus lövésmechanizmussal. Kötelezően ajánlott!
Játékosok száma: 1-4 fő

The Lab

Üdvözlünk a Laboratóriumban! Védd meg a kastélyt a támadó hordától, csak magadra és az íjadra számíthatsz! Javíts robotot vagy ismerd meg a naprendszert. A Laboratóriumban mind ezekben és még sok más szórakoztató élményben lehet részed.
Játékosok száma: 1 fő

Breach It

A "BREACH IT" egy többjátékos taktikai támadó-védő típusú lövöldözős játék. Támadóként pusztítsd el a falakat és ajtókat C4-el, kalapáccsal vagy rengeteg tölténnyel, hogy olyan szögből lepd meg a védőket amire nem számítanak! Ha védekezel akkor erősítsd meg a falakat deszkázd be az ajtókat és keress egy jó pozíciót!
Játékosok száma: 1-4 fő

I Expect You To Die

Egy titkosügynököt alakítasz, akit a legnehezebb küldetésknél vetnek csak be. Fejtsd meg, éld túl és teljesítsd a küldetéseket. Kiváló logikai játék, mely ötvözi a szabadulós játékok feszült hangulatát a szellemes és kreatív feladatokkal. Mindez VR-ban ahol bármi megtörténhet... Kötelező!
Játékosok száma: 1 fő

Loco Dojo

A Loco Dojo egy zseniális társasjáték, kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Játékmenet szempontjából egy hagyományos táblajáték azt leszámítva, hogy minden egyes mező egy egyedi humoros és szórakoztató kihívásba (játék a játékban) repíti át a játékosokat ahol természetesen csak egyvalaki kerülhet ki győztesen!
Játékosok száma: 1-4 fő

Bullets And More VR

Próbáld ki ezt a pörgős, egy- vagy többjátékos, lövöldözős akciójátékot amiben 40 pálya, 43 fegyver és rengeteg játékmód közűl válogathasz.(Deathmach, Team Deathmatch, Capture The Flag, BATTLE ROYALE, stb) Realisztikus fegyverkezelés, elképesztő játékélmény, csak gyakorlott "harcosoknak"!
Játékosok száma: 1-4 fő

Everyday Golf VR

Az Everyday Golf VR egy realisztikus golf szimuláció.
Játékosok száma: 1-4 fő

Sneaky Bears

A világot megtámadák... a gonosz plüss mackók. Az ördögi Frank vezetésével átvették a vezetést a játékgyár felett, ahol a rettenetes mackó hadsereget hoztak létre hogy átvegyék az uralmat. A te feladatod, hogy megállítsd őket és megmentsd az ártatlan pandákat akiket a túszul ejtettek. Győzz le több különböző fajtájú medvét és teljesíts más kihívásokat 3 egyedi játékmódban, különböző fegyvereket használva.
Játékosok száma: 1 fő

Windlands 2

A Windlands 2 egy egyszemélyes de akár multiplayer (többjátékos) módban is játszható Pókember mozgáskultúráját idéző kalandjáték. Mozogj a kampóid segítségével mint Spider Man vagy használd az íjad mint Robin Hood! Győzd le a Titánokat és mentsd meg a világot az ősi fenyegetéstől!
Játékosok száma: 1-4 fő

Apex Construct

Az Apex Construct egy sztorivezérelt egyszemélyes scifi/kaland játék, melyben a távoli jövőben kell megküzdened különböző harcirobotokkal a túlélésért. Használd a "Cyber" íjad és egyéb high-tech eszközeidet, hogy feltárd a multat és megértsd mi vezetett az emberiség hanyatlásához.
Játékosok száma: 1 fő

International Space Station Tour

Ismeretterjesztő jellegű túrát tehetünk a Nemzetközi Űrállomáson a Nasa jóvoltából. Az űrállomáson állomászó asztronautákkal felvett videókon keresztűl bepillantást nyerünk az ISS mindennapjaiba, érdekességeibe.
Játékosok száma: 1 fő

Nature Treks

Fedezz fel 15 különböző mesés környezetet és azoknak teremtményeit. Tegyél egy nyugtató sétát az álltalad megválasztott vagy személyessé varázsolt festői környezetben. - Fedezz fel több mint 60 különböző élőlényt - Használd a teremtőgömböket, hogy kedvedre alakíthasd a környezeteket - Irányítsd az időjárást - A különböző elemek a világokban reagálhatnak egy álltalad hallgatot zenére, fantasztikus vizuális élményt nyújtva!
Játékosok száma: 1 fő

Epic Roller Coaster

Az Epic Roller Coaster egy hullámvasút szimuláció, a műfaj kedvelőinek. Sok pálya, sok izgalom!
Játékosok száma: 1 fő

Rec Room

Üdvözlünk a Rec Room-ban, a virtuális közösségi világban ahol aktív játékokat játszhatsz valódi játékosokkal a világ különböző pontjairól. Rengeteg szórakoztató program közül választhatsz mint Paintball, LaserTag, FrizbiGolf, RecRoyale (Battle Royale játék), Kalandjátékok ahol küldetéseket kell teljesítened csapattársaiddal és még sok más.
Játékosok száma: 1-4 fő

Stand Out - VR Battle Royale

Ez a játék a VR játékok PUBG-je, a jelenlegi legjobb Battle Royale játék a VR piacon. A játékmenetet talán nem kell bemutatni, de annyi biztos, hogy így még sosem próbáltad… Hatalmas a kihívás, csak gyakorlott Battle Royale játékosoknak!
Játékosok száma: 1-4 fő

Superhot VR

Egyszemélyes VR játék amiben garántáltan akcióhősnek fogod érezni magad! Egy a lényeg: csak akkor telik az idő ha mozogsz! -> itt nincs helye felesleges lépéseknek, minden mozdulatodat alaposan át kell gondolnod! Teljesíts minden veszélyekkel teli szituációt a győzelemhez! Kötelező darab!
Játékosok száma: 1 fő

Arrowborn

Játszatok egymás ellen vagy fogjatok össze és küzdjetek meg az ellenséggel! A játékmódot ti választjátok meg, ha nem vagytok elegen akkor kibővíthetitek a csapatokat "BOT"-okkal.Válassz speciális nyílvesszőket mint: tűz, jég, füst, robbanó,... és még sok más!Használd a varázspajzsod és egyéb speciális képességeidet és légy te az "Arrowborn"!!
Játékosok száma: 1-4 fő

Waltz Of The Wizard

Fedezd fel a varázsló titkos laboratóriumát!
Játékosok száma: 1 fő

War Dust

Katonai multiplayer lövöldözős játék, elképesztően realisztikus fegyverekkel és játékmenettel! Rengeteg pálya, jármű és epikus 32 v 32 felállású végsőkig tartó küzdelem. Gyakorlott játékosoknak!
Játékosok száma: 1-4 fő

A-Tech Cybernetic

Egy izgalmas sci-fi akciójáték, melyben egy mutánsoktól hemzsegő űrállomáson kell túlélni és kijutni. - Sztori mód - Merülj el egy izgalmas sci-fi kalandban - Swarm mód - Állítsd meg a mutáns hordákat - Használd a különleges képességeidet
Játékosok száma: 1 fő

És így tovább...

A többi élményünkről érdeklődj e-mailben, telefonon vagy személyesen.