A verseny

Termünk, a VR the Spot is felkérést kapott, hogy csatlakozzon egy különleges globális versenyhez. A verseny játéka a Space Junikes című, arcade lövöldözős játék. A cél, hogy Ti legyetek az űr urai!  Remek élmény, még nagyszerűbb nyeremények!

A VR The Spot 3 darab, 2 fős csapatot szeretne elindítani a nemzetközi versenyen, amire egy kétnapos selejtező tornát rendezünk február 14 és 15-én. A selejtezőre 12 csapat számára van lehetőség nevezni, a nevezés díjtalan! 

Nyeremények

A nemzetközi versenyen értékes nyereményeket lehet nyerni: Többek között: Több száz dollár értékben amazon utalványokat, Windows MR HP virtuális headseatet, Open Mindframe headsetet. 

A felkészülés

A selejtező előtt lehetőségetek van kedvezményesen gyakorolni! Ha a „SPACEJUNKIES” kóddal foglaltok termünkbe, 50%-os kedvezménnyel jöhettek hozzánk. Ezzel a kóddal foglalt időpontokban csak a Space Junkies játékkal lehet játszani. 

Selejtező

A selejtező legjobb 3 csapata képviselheti Sopront és a VR The Spot stúdiót a versenyen. Az első nemzetközi mérkőzés február 19-én kerül megrendezésre.

Regisztráció szükséges: Facebook üzenetben vagy a vrthespot@gmail.com e-mail címen van lehetőségetek!

Felkészülés

A selejtezők és az első éles verseny között stúdiónk lehetőséget biztosít a gyakorlásra 3 induló csapatának, melyben egyedi csapatneves VR the Team pólókat, és ingyenes felkészülési órákat biztosít.

Verseny időpontok

I: Kedd, Február 19.

II: Csütörtök, Február 21.

III: Szerda, Február 27.

IV: Szerda, Március 6.

playoff időpontok

1. forduló: Hétfő, Március 11.

2. forduló: Szerda, Március 13.

3. forduló és döntő: Péntek, Március 15.