Játékok és élmények

Családi (1-4 Fő)

 

Elven Assassin:
Az Elven Assassin egy szuper grafikájú játék, amely lehetővé teszi a barátokkal való együttműködést vagy versengést. Két módban játszhattok: együttműködve erősebbé válhattok az falut támadó orkok ellen, vagy egymásra vadászva mérettethetitek meg magatokat a legjobb eredményekért.

 

Arizona Sunshine:
Az Arizona Sunshineban túlélőként átélheted a zombi apokalipszist és a barátaiddal harcolhatsz a zombi hordák ellen egy nyitott sivatagi környezetben, szabadulószobában vagy akár story módban is.Beat Saber:
A Beat Saber egy pörgős ritmusjáték, ahol a játékosnak kockákat kell szétvágnia a zenére fénykardokkal, miközben elkerüli az akadályokat. Ez a játék egyesíti a zenét, a reflexeket és a virtuális valóságot, így egy intenzív és élvezetes élményt nyújt.

 

Cook Out:
A Cook-Out egy aranyos, vicces főzős játék, ahol együtt kell működnötök, hogy különleges szendvicseket készítsetek és megküzdjetek a véletlenszerűen generált kihívásokkal, vagy akár egymás játékát is megnehezíthetitek. 

 

Loco Dojo:
A Loco Dojoban különböző őrült mini-játékokban mérettethetitek meg magatokat a barátaiddal. Abból kapjátok a pontokat, hogy szivatjátok egymást, aki először fekete öves lesz, az nyer!

 

Clash of chefs:
A Clash of chefsben 4 különböző konyha közül választhattok: olasz, amerikai, japán és spanyol. versenyezhettek a barátokkal vagy akár egyedül az idő ellen! Fedezzetek fel izgalmas recepteket és váljatok a legjobb séfekké ebben az interaktív és kreatív virtuális konyhában!

 

REC Room:
A Rec Room egy vidám közösségi alapú VR platform, ahol a játékosok szabadon kifejezhetik magukat, játszhatnak egymással és építhetnek saját virtuális világokat.

 

Spaceteam VR:
A Spaceteam VR egy űrhajós csapatjáték, ahol a játékosoknak összehangoltan kell működtetniük az űrhajót, miközben gyorsan reagálnak a káosz és a humoros kihívások közepette. Kommunikációra és együttműködésre van szükség ahhoz, hogy sikeresen navigálják a galaktikus veszélyeket ebben a pörgős VR élményben.
Cowbots and Aliens:
A Cowbots and Aliens egy izgalmas lövöldözős játék akár gyerekeknek is, ahol robotokként és űrlényekként csaphattok össze különböző fegyverekkel a vadnyugat világában.

Történet alapú (1 Fő)

 

Half-Life ALYX:

Batman Arkham:

Apex Construct:

A-TECH Cybernetic:

Budeget Cuts:

KisebbeknekABC Paint:

Angry Birds VR:

Island Time:

Gorilla Tag:

Job Simulator:

Vacation Simulator:

Élmény/Látványosság:

 

Waltz of Wizard:

 

Nature treks:

 

Google Earth:

 

Everest VR:

 

Titanic VR:

 

Richies Plank Experience

 

Desert Ride Coaster:

 

Art Plunge:

 

Apollo 11 HD:

 

Adventure Climb VR:Spiderman VR:

 

Szabadulószobák


Belko VR:
 

 

The Cabin: 

 

Dungeon escape:

 

I Expect you to die:

 

A Lost Room:

 

The Ruins:

 

Proze prologue:

 

Submerged:

 

Tales of escape:

 

Keep Talking and nobody explodes:

FPS/Lövöldözős (1-4 Fő)

 

War Dust:

Stand Out Battle Royal:

Front Defense:

Superhot:

Just in Time Incorporated:


Horror (1-4 Fő)

 

Phasmophobia:

Propagation VR:

Emily wants to play:

Escape Bloody Mary:

The Bellows:

The Brookhaven Experiment: